Uthyrning

INFORMATION:


Bokningarna är nu öppna. Med anledning av Covid-19 så uppmanar vi er att tänka på de regler som gäller för att hindra smittspridning i samband med er bokning.

Bokningar

Här kan du boka vår lokal, antingen hela lokalen eller endast köksdelen.

För mer information om lokalen, se Lokal.

Hyreskostnader

Hela lokalen

Medlem: 500kr/dag


Icke medlem: enl ök

Husvagnsplats

300kr/dygn inkl toa och dusch

Duschar

100kr/familj och gång. 200kr/familj och helg

Pingis *

0kr (9-21) Medl. Åbyns IF

* Pingis: Skicka in  och kontakta sedan veckoansvarige som då kommer och låser upp (gå till Aktiviteter och klicka på namnet längst upp på veckan så ser du tfnnummer). Observera att pingisen är öppen för bokning mellan 9-21, därefter kommer veckoansvarige och låser.

Boka lokal

Gör en bokningsförfrågan (Gäller endast Gotis. För hyrning av idrottsområde, kontakta Åbyns  IF)


Icke medlem: Skicka en förfrågan för att få prisuppgifter.


OBS: Genom att skicka in detta formulär godkänner du vårt Hyresavtal. Detta avtal kan du läsa här.


Du samtycker dessutom till att dina personuppgifter sparas för fakturering. Vi sparar uppgifterna tills fakturan blivit betald. Vill du inte att dina uppgifter sparas på detta sätt så kan förskottsfakturering ordnas. Du måste då boka via telefon på nr 070-5413988 (Anna-Mia).


Ditt namn kommer i och med bokning att publiceras i sidans bokningskalender. Vill du att bokningen ska synas på annat sätt så skriv detta i Meddelanderutan.


Observera! Hyresgäst och ansvarig ledare ska vara över 23 år och myndig. Är hyresgäst under denna ålder så måste en ansvarig vuxen  utses och bokning ske via telefon. Se nummer ovan. Även vid bokning av pingis så måste ansvarig vuxen finnas i lokalen.


När du skickat in din förfrågan så kommer vi att bekräfta den manuellt. Det betyder att det kan dröja upp till en dag innan du får din bokningsbekräftelse.

Hela lokalen
Husvagnsplats
Dusch
Pingis
 
 
 
 
 
Ja
Nej (vill bli)
Nej (vill inte bli)